pondělí 16. dubna 2012

TIPY NA 16.TÝDEN!

SONG


Run DMC - Walk This Way (http://youtu.be/4B_UYYPb-Gk) - starší song, ale má styl, má grády!


Flo Rida - Good Feeling (http://youtu.be/Xe_tX82C9B4) - letní parádička :)




FILM


Prázdniny
- romantika z Ameriky, 2006



Co by měla dělat čerstvě opuštěná holka v depresích krátce před Vánocemi? Změnit prostředí. Vypadnout někam, kde jí všechno nebude připomínat, že se její život podobá zápiskům z Deníku Bridget Jonesové. Úplně ideální by bylo, kdyby našla jinou opuštěnou holku v depresích (nejlépe na druhém konci zeměkoule) a vyměnila si s ní aspoň na vánoční prázdniny bydlení. 
Taková je výchozí situace příběhu úspěšné komediální autorky Nancy Meyers. Amanda (Cameron Diaz) je rozkošná a lehce snobská obyvatelka luxusní rezidence v Los Angeles. Ani to však nezabránilo jejímu dnes již expříteli, aby se vyspal s jinou. Iris (Kate Winslet) je uzavřená obyvatelka „nejmenšího domku na světě“, stojícího na samotě poblíž Londýna, která se zakoukala do šéfa, bohužel čerstvě zasnoubeného. 
Dvě ženy se stejným problémem, které od sebe dělí devět tisíc kilometrů, se rozhodnou pro razantní řešení. Po vzájemném ujištění, že v okolí ani jedné z nich není žádný chlap, míří Amanda do sychravé Anglie a Iris do sluncem zalité Kalifornie, aby si bez chlapů v klidu užily vánoční prázdniny. Jenže Amandě nadělí Ježíšek Grahama (Jude Law), Irisina romanticky založeného bratra, a kolem Iris se začne motat Amandin přítel Miles (Jack Black), svérázný hudební skladatel. Přestože se obě snažily před chlapy utéct, zdá se, že z louže přešly přímo pod okap
(oficiální text distributora) 




KNIHA

Jo Nesbo - norský spisovatel, který proslul svou "ságou" o detektivovi Holovi :) Doporučuju kteroukoliv knížku od něj :)


A přečti si rozhovor v Reflexu! (vydání ze 13.týdne tuším)



Žádné komentáře:

Okomentovat